CONSULTANT

DE BUSSINESS CU

expertiză în

instrumente de

transformare

digitală

Pe o piață dinamică, mereu surprinzatoare, cauți mereu exemple în jurul tău de oameni care au înțeles care este cheia succesului. Oameni care au vazut un fir roșu într-o lume ce nu stă o clipă pe loc.

Pe modelul comunicat de ei, speri că poți lua exemple de visuri și strategii pentru ca business-ul tău să ajungă acolo unde îți doresti.

S-ar putea ca această cheie pe care o cauți sa nu aibă în spate un model de urmat, ci o cunoaștere și o valorificare a propriilor resurse pentru ca tu să devii un model unic de manager, antreprenor, cu un plan de business personalizat.

De la această premisă, am pornit eu, acum 15 ani.

top_circle

Sunt Ciprian Susanu și sunt singurul consultant de digital marketing care ajută companiile să evolueze printr-un model personalizat de transformare digitală.
Ofer servicii de consultanță în strategie de digital, marketing online și inovații la nivel de business.

Am ajuns în acest punct, pornind prin a crește identitatea mea, apoi a unei echipe din ce în ce mai extinse, aplicând apoi tehnicile perfecționate clienților și brandu-urilor ce au apelat la serviciile mele. Am continuat prin formarea generațiilor de experți in marketing online, ce au vrut să se dezvolte, să evoluze in cariera.

Înțelegerea mea a marketingului online a fost una holistica, fondată din implementarea și managerierea tool-urilor de digital mareketing, acumularea experienței de antreprenor și manager al unor echipe puternice.

cs logo

Am coordonat peste 100 de oameni în diverse echipe și departamente, gestionand împreună proiecte cu rezultate de succes, peste 300, pentru branduri atat locale cat și internaționale.

Abordarea mea nu este doar un statement, ci este un plan care a funcționat - în dezvoltarea agentiei pe care o conduc, Dare Digital. Descoperă mai multe despre ea și o sa vezi ca și în cadrul ei susțin aceeasi filozofie.

Mai mult decat atat, abordarea mea este una care se regasește și în cadrul programului Formula4, școala de online marketing pe care mulți profesioniști au ales-o.

Acesta sunt eu, pe scurt. Iar cu ce te pot ajuta pe tine, poți descoperi în pagina de Servicii

top_circle