Training-uri

Seminarii si training-uri pe care le organizez, atat pentru specialisti de marketing si comunicare, cat si pentru antreprenori care au business-uri online de succes.

Seminar Gratuit de Marketing Online

O structura concreta, in 5 pasi, pentru construirea unei strategii de marketing online cu rezultate vizibile.

Training de Optimizare

Un curs intensiv si avansat, de 8 ore, in care vei invata cum sa interpretezi corect rezultatele campaniilor tale si sa optimizezi constant pentru performante de business cat mai bune.

Training de Social Media

Un curs intensiv si avansat, de 8 ore, in care vei invata cum sa construiesti o prezenta profesionista in social media dar, mai important, cum sa pleci de la strategia ta de business si sa obtii exact pasii pe care ii ai de facut pentru o strategie de Facebook sanatoasa, de crestere.

Training de Facebook Ads

Un training avansat si practic, de doua zile, in care inveti cum sa administrezi reclamele de Facebook la nivel profesionist. Daca ai incercat deja sa construiesti campanii in social media si vrei sa imbunatatesti rezultatele, nu stii cum sa obtii costuri mai mici, vanzari sau lead-uri mai multe, sau daca nu te simti in controlul campaniilor tale, acest training este pentru tine.

Copyright 2017 - Toate drepturile rezervate.