12

Ani de experienta in marketing online

300

De proiecte online gestionate

Cine sunt

Sunt genul de om care viseaza mult si reuseste, mereu, si mai mult!

Imi fac propriile reguli, dar sunt primul care le incalca cu indarjire daca asa e corect.

In ce cred

Cred in succes obtinut prin munca. In transmitere de valoare prin tot ceea ce facem, atat in relatiile personale cat si in cele profesionale.

Cred ca e important sa faci ce iti place si ca orice lucru facut cu pasiune nu are cum sa iasa altfel decat perfect.

Cred ca daca ajuti si oferi neconditionat va veni ziua in care viata iti va da inapoi exponential mai mult.

Cred ca trebuie sa comunicam cu totii mai mult, mai sincer si fara ocolisuri.

Cred ca adevarul ne va elibera, in orice situatie.

Cred ca totul vine cu un context, de la fapte pana la fiecare dintre noi si ca, inainte sa judecam situatii sau oameni, ar trebui sa incercam sa intelegem.

Cred ca fericirea e in fiecare dintre noi. Ca nu putem fi fericiti decat prin ceea ce cream, prin ceea ce lasam in urma noastra si prin ce generam in oamenii din jurul nostru.

Cred ca suntem singurii responsabili de lumea in care traim, ca universul fiecaruia dintre noi depinde 100% de noi insine.

Cred ca totul se intampla cu un motiv si ca nu exista esecuri, pentru ca e ceva de invatat din tot ce ni se intampla.

Cred in oameni si nu voi inceta sa cred oricate persoane vor incerca sa-mi demonstreze contrariul.

Cred ca nu ar trebui sa ne luam mereu prea in serios. 🙂

Ce fac

Mi-am inceput cariera ca developer, in 2005, dupa singurul curs care m-a pasionat cu adevarat in anii de facultate, cel de programare web. S-a intamplat la e-afacere, una dintre agentiile digitale din anii de pionierat ai domeniului asta pe la noi.

Am absolvit Facultatea de Matematica, sectia Informatica, a Universitatii din Bucuresti in 2007, cu tema de licenta o platforma de ecommerce, un software scris de mine si care, nu, n-a devenit urmatorul Magento (la naiba!).

Am avut onoarea sa fac parte aproape un an dintr-o echipa extraordinara, unde am invatat ce inseamna sa construiesti un produs competitiv la nivel global, server-ul de mail Axigen, doar unul dintre business-urile de success marca Radu Georgescu. Am revenit la agentia in care am debutat ca sa conduc intreaga echipa de dezvoltare web.

Am contribuit, ca programator si online marketer, la lansarea portalului financiar efin.ro si am facut parte din fabrica de web si continut a NCH in Romania. O experienta din care cea mai puternica lectie a fost ca produsul de calitate si branding-ul sunt importante in egala masura.

Ca o consecinta, in 2010 am intrat in advertising, in grupul independent de comunicare Frank. Am reusit, intr-un mod pe care clientii l-au considerat mereu autentic, inovativ si orientat spre rezultat, sa imbin tehnologia si canalele moderne de comunicare pentru obtinerea de performante. Mi s-a spus foarte des ca, pe langa pragmatismul abordarii marketing-ului online, am o capacitate unica de a intelege profund mecanismele de business ale clientilor cu care interactionez. Am lucrat pentru zeci de brand-uri mari si mici, established sau la inceput, tot ce inseamna digital marketing, de la SEO si PPC marketing pana la strategie online si social media.

Am avut de invatat de la toti oamenii cu care am interactionat in industria asta, la fel cum am format, la randul meu, alti profesionisti. Le multumesc tuturor, pentru ca au contribuit la ceea ce sunt acum. Am recrutat si dezvoltat mai multe generatii de specialisti in programare, marketing online si comunicare digitala, iar una dintre cele mai mari satisfactii o am cand vad ca ideile si valorile pe care le-am insuflat sunt replicate si duse mai departe.

Acum conduc Dare Digital, cea mai curajoasa (sic!) agentie de performance marketing din Romania si o super-echipa de care sunt al naibii de mandru!

Iubesc enorm ceea ce fac, ma veti vedea punand o pasiune patologica in crearea unei strategii online sau implementarea unui proiect in care cred, dar nu e nimic in neregula cu asta. Asta sunt eu!

Mai multe facts & figures pe LinkedIn

Copyright 2017 - Toate drepturile rezervate.